Hegpont

A Hegpont Kft. jelentős szerepre törekszik a magyarországi hegesztéstechnika, elsősorban speciális területein, valamint részt kíván venni új technológiák bevezetésében, elterjesztésében.

Munkánk alapja, értékrendünk

A kitűnő minőség és kedvező ár mellett, megbízható kereskedelmi szolgáltatás és magas szintű műszaki támogatás, egyrészt a saját szakmai tapasztalatra, másrészt szállítóink műszaki tanácsadására támaszkodva.
Elkötelezett részvétel partnereink feladatainak megoldásában, a “pont megfelelő” megoldás megtalálásában.
Az Ön számára a “pont megfelelő” megoldás az optimumot jelenti minőségben, termelékenységben, költségekben.

Nem a leggyorsabb, vagy a legolcsóbb, vagy a legmodernebb, hanem az optimális, vagyis a különböző szempontok (technológia, biztonság, hegesztőanyag, gép, eszközök, költség, stb) figyelembe vételével a legkedvezőbb változat: a “pont megfelelő”.

Minőségpolitikai nyilatkozatunk

Társaságunknak – a Hegpont Kft-nek – az a célja, hogy a személyi és tárgyi feltételeink minél színvonalasabb biztosításával az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszert működtessünk és folyamatosan fejlesszük annak érdekében, hogy a Vevőink mindig elégedet-tek legyenek a termékeink, és tevékenységeink színvonalával.
A legfőbb célunk, hogy az egyre erősödő piaci verseny helyzetben a jöve-delmezőség megtartása mellett, a hegesztőanyagok, hegesztéstechnikai anyagok, speciális hegesztő-berendezések forgalmazása, szakta-nácsadás területén megtartsuk és erősítsük piaci pozícióinkat.
Munkánk során azt tartjuk szem előtt, hogy a Vevőink igényeinek kielégítése céljából létezünk, bizalmuk elnyerése a legfontosabb teendőnk, megállapo-dásainkat mindig betartjuk, minden elfogadott megrendelést azonos fontos-ságúnak tekintünk, az emberi tényezők hasznosulását és fejlesztését, vala-mint a folyamatos minőségjavítás elvét követjük.
Kiemelt figyelmet fordítunk az eszközeink korszerűsítésére, és a munkatár-saink szakmai színvonalának a fejlesztésére.
Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a minőségirányítási rendszerben rögzítettek figyelembevételével végezzék munkájukat, szigorúan betartva a szabványok, jogszabályok előírásait – a szerződéseinkben foglaltak magas színvonalú teljesítése érdekében.

NÉZZEN BE HOZZÁNK!

 

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A Hegpont Kft. felelős társadalmi szereplőként támogatja a KézenFogva Alapítványt.

Az általuk képviselt értékeket fontosnak tartjuk, a saját működésünk során is hangsúlyt fektetünk rájuk.

 

AZ ALAPÍTVÁNYTÓL:

 A méltó életért

Magyarországon minden huszadik ember él mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy kommunikációs akadályokkal, ami jelentős kihívások elé állítja őket. Ezek az akadályok nehezek, de nem leküzdhetetlenek. Rajtunk is múlik, hogy felülkerekednek-e.

Hogy átléphessenek a személyes akadályaikon

A KézenFogva Alapítvány 1993 óta dolgozik egy befogadó társadalomért, melyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal élni mindennapjaikat.
Életük minden fázisában támaszt nyújtanak. Segítenek a tanulásukban, egészségügyi ellátásukban, a munkahely keresésben vagy éppen jogi kérdésekben. Semmilyen adottság vagy körülmény nem lehet akadálya, hogy szerető család vegye őket körül, önállóan közlekedhessenek, állandó munkahelyük vagy éppen saját otthonuk legyen.
Tevékenységeik nem csak a fogyatékos egyént érik el. Támogatják családjaikat is és feladatuknak tartják a velük foglalkozó szakemberek, az ellátásukban részt vevő szervezetek fejlesztését is. Ezzel megelőzik a családok széthullását, az anyagi kilátástalanságot, és társadalmi elszigetelődésüket.

És hogy leomoljank a társadalmi akadályok is

Sajnos a fogyatékos emberek számára nem a személyes adottságaik leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást. A többségi társadalom előítéletei, közönye vagy éppen tudatlansága talán még nagyobb akadályként tornyosulnak a kiteljesedésük előtt.
Éppen ezért a személyes segítségnyújtáson túl a társadalmi korlátok leomlásáért is küzdenek.
A fogyatékos emberek életminőségének alakulása számunkra a magyar társadalom érettségének tükörképe.

 

BESZÉLGESSÜNK!

 

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat
bármelyik termékünkre. Munkatársaink 1 munkanapon belül
felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Az ingyenes WPS készítő szoftverünket is
ezen az űrlapon igényelheti.

 

HEGPONT Kft, 2360 Gyál
Kőrösi út 49.
Központi telefonszám: (06 29) 75 15 36
E-mail: info@hegpont.hu

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.