Partnereink

Beszállító partnereink minden esetben egy adott terület specialistái, hosszú évek / évtizedek alatt megalapozott gyártási és alkalmazástechnikai tapasztalatokkal.

CARBO-WELD GmbH

(Németország, Korschenbroich)

A CARBO-WELD 1977 óta fejleszti, gyártja a bevonatos elektródákat és porbeles huzalokat Korschenbroichban. Gyártmánypalettájuknak része – a hagyományos ötvözetek mellett – a különleges anyagok, illetve a felrakó és javítóhegesztések elektródái és porbeles huzalai. Fejlesztéskor különös figyelmet szentelnek a jó hegesztési tulajdonságokra.

Saját fejlesztésű receptúráik az egyedi igényekre (igénybevételekre) is sokszor hosszútávú megoldást nyújtanak. Az alkamazástechnikai tanácsadás és közreműködés nagyon magas szintű, a felhalmozott tapasztalat és tudásanyag kiemelkedő – és áll az Ön rendelkezésére!
További információk: www.carboweld.com

ITW Welding GmbH & CO KG

(Németország, Altleiningen)

A jogelőd Drahtzug Stein két, a hegesztéstechnika területén nagyon fontos szabadalmaztatott fejlesztéssel írta be nevét a hegesztéstechnika nagykönyvébe: 1964-ben fejlesztették ki a zárt, csőkeresztmetszetű porbeles huzalt, valamint (környezetvédelmi okokból) 1975-ben a huzalok tekercseléséhez azóta is használt un. drótkosarat (Korbspule).

Az ITW Welding legfontosabb termékcsoportja zárt csőkeresztmetszetű porbeles hegesztőhuzalok (fémpor, rutilos és bázikus töltet) védőgázos és fedettívű hegesztéshez, fedőporok. A kötőhegesztéshez használatos hegesztőanyagokon kívül rendelkeznek felrakó hegesztőanyagokkal is. (önvédő és védőgázas eljárásokhoz).
http://www.megafil.de/

DRATEC GmbH

(Németország, Krefeld, Remseck)

 

A Dratec GmbH-t 1983-ban alapították hegesztő huzalok és pálcák kikészítésére, csomagolására. Az összes nagy európai gyártóval való együttműködésben, kitűnő berendezésekkel és nagyon motivált csapattal végzik tevékenységüket.

A legszigorúbb minőségi követelmények mellett a cég fő erőssége a rugalmasság, és a rendkívül széles gyártmánypaletta. A termékek között megtalálható az alacsonyan és erősen ötvözött huzalok és pálcák teljes választéka, a rozsdamentes porbeles huzalok és a nikkel-, réz-, magnézium-, titánbázisú ötvözetek is.

További információk: www.dratec.de

Migweld logo

MIG WELD

(Franciaország, Longvic)

A MIG WELD az alumínium huzalok és AWI pálcák specialistája, termékei a kitűnő minőség mellett rendkívül jó huzal-előtolási tulajdonságukkal és nagy felületi tisztaságukkal tűnnek ki, amelynek következtében a csökken füstképződés és így a munkahelyek terhelése is. Minden alumínium hegesztőhuzalnak rendelkeznie kell valamilyen kenőanyaggal, aminek minősége és mennyisége döntően befolyásolja a huzal előtolhatóságát illetve a varratfém porozitását.

A MIG WELD huzalok kenőanyaga lehetővé teszi a problémamentes huzalelőtolást és nem növeli a porozitást.

További információk: www.mig-weld.eu

WDI logo

WDI-Westfälische Drahtindustrie GmbH

(Németország, Hamm, Rothenburg)

A WDI jogelődei tevékenységüket a huzalgyártás területén 1856-ban kezdték, 1890-től rövid megszakítással (Krupp/Klöckner, 1964-1987) Westfälische Drahtindustrie néven, mint Németország és Európa egyik vezető huzalgyártója, majd hegesztő huzalgyártója tevékenykedik. Németországban 11 gyárában gyárt huzalt, ebből kettőben hegesztőhuzalt. Termékkörébe a huzalokon kívül fényesacél, szerkezeti acél és drótkötél gyártmányok tartoznak. A hegesztő huzal területen ötvözetlen és alacsonyan ötvözött, növelt szilárdságú védőgázos és fedettívű huzalok alkotják a gyártmány palettát. Normál tekercstől a hordós és egyéb szabványosított nagytekercsig a legkülönbözőbb kiviteli formában szállítanak. www.wdi.de

SBI Produktion techn. Anlagen GmbH

SBI Produktion techn. Anlagen GmbH

(Ausztria, Ziersdorf)

 

Az SBI egy fiatal, dinamikus, innovatív vállalkozás, amelyik a plazmaívtechnológia területén fejleszt és gyárt berendezéseket. Az SBI a plazmaívhegesztés területén foglalkozik a “hagyományos” plazmaívhegesztéssel és az általuk szabadalmaztatott plazma-ívponthegesztéssel.

A plazma-ívponthegesztés egyoldali hozzáférést igénylő hegesztett pontok készítését teszi lehetővé, ezzel új lehetőségek sorát nyitva a ponthegesztési eljárásnak.

További információk: www.sbi.at

Migweld logo

Orbitalum Tools GmbH

(Németország, Singen)

 

Az egykori Orbimatic céget a két alapító 1990-ben, sok éves, az orbitális hegesztés területén szerzett gyakorlatukra és szakmai tapasztalataikra alapozva hozta létre. Sok innovatív megoldással, az elektrotechnika és a programozás legújabb eredményeit is felhasználva új gépcsaládot fejlesztettek ki. 

A mára Orbitalum Tools néven működő cég a világon az egyik élenjáró az innovatív szoftveres és hardveres megoldásokban, az orbitális hegesztési feladatok pontos és gyors megoldásában.

További információk: http://www.orbitalum.de 

MAIJA Frästechnik GmbH

MAIJA Frästechnik GmbH

(Németország, Ennepetal)

A MAIJA Frästechnik GmbH nagyteljesítményű forgácsolószerszámokat fejleszt illetve gyárt Németországban. Főleg a fémmegmunkáló üzemeket (vizijármű-, vasúti szerelvénygyártás, öntőüzemek, stb.) látja el forgácsolószerszámokkal, döntően Európában. A kézi sarokköszörűvel való marás ötlete 1995-ben merült fel az ötletgazda cégvezetőben. Az alumíniumhoz alkalmas keményfém tárcsamarót 2000-ben szabadalmaztatta. A különböző feladatokhoz fejlesztett eltérő tárcsamaró kivitelek mindig a felhasználókkal közös munkában születnek. A MAIJA tárcsamarók nagy sebességű terjedése napjainkban is zajlik – köszönhetően számos előnyüknek.
 http://www.maija-fraestechnik.de/

P + M Schweisstechnik GmbH

P + M Schweisstechnik GmbH

(Németország, Holdorf)

 

A társaságot 1990-ben alapították hegesztőgépek és vágógépek szakkereskedéseként. 1993-ban bővült ki a termékválaszték a járatos plazmavágó pisztolyok kopóalkatrészeinek szállításával. Jelenleg a több, mint 100 000 darabos raktárkészlettel nagy rugalmassággal és gyorsan tudja a kopóalkatrész igényeket a cég kielégíteni.

A kitűnő minőségű utángyártott alkatrészek kisebb költséggel biztosítják a megszokott vágási minőséget és élettartamot.

További információk: www.pm-schweisstechnik.de

 

BESZÉLGESSÜNK!

 

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat
bármelyik termékünkre. Munkatársaink 1 munkanapon belül
felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Az ingyenes WPS készítő szoftverünket is
ezen az űrlapon igényelheti.

 

HEGPONT Kft, 2360 Gyál
Kőrösi út 49.
Központi telefonszám: (06 29) 75 15 36
E-mail: info@hegpont.hu

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.