WPS készítő szoftverek

A hegesztési utasítások készítése minden hegesztési felelős feladatai között megtalálható.

A jó hegesztési utasítás előállításához sok elméleti ismeret és nagy gyakorlati tapasztalat szükséges. Mindezek birtokában is a WPS lapok tartalmilag korrekt, megjelenésében igényes elkészítése sok munkát igényel.

Ebben szeretnénk ingyenesen elérhető szoftverünkkel Önöknek segíteni.

WPS MAKER 1 -az ingyenes wps szoftver

 

21-300x214-4921200     31-300x214-9539728

 

A WPS készítő szoftver az utasítás elkészítésének minden lépésénél támogatja a tökéletes dokumentum elkészítését. Az Office csomaghoz hasonlóan az első lépéstől kezdődően közvetlenül a dokumentumban dolgozik és minden adatbeadás azonnal ellenőrizhető.

A WPS lap fejlécén minden szükséges adat megtalálható, ami a hegesztési utasítás dokumentum jellegéhez szükséges. Itt választhatók ki az alapanyagok (4 688 acél és 227 alumínium típus), hegesztési pozíció, a varrat előkészítés megmunkálási, tisztítási módja és az előmelegítési és a közbenső hőmérséklet.

A varratalak rajza az adatok beadásával automatikusan megjelenik és minden adatváltoztatásra közvetlenül módosul. Így szemléletesen alakítható ki az optimális varratalak, minden esetleges téves adatmegadás azonnal szembeötlő és korrigálható. Minden varratfajta kiválasztható. A tompa- és sarokvarratokon belül az összes leélezési forma kialakítható, oldalanként különböző leélezési adatokkal, eltérő lemezvastagságokkal, fürdő biztosítással is.

 

41-300x214-9808946     51-300x192-1589635

 

Az egyes varratsorokhoz egy listából választhatunk hegesztő eljárást, amelyben az összes használatos ömlesztő hegesztési eljárás megtalálható. Az eljárás megválasztásával megjelennek az eljárás specifikus paraméterei is. Ha egy eljárásnál kiegészítő lehetőségek is vannak, például formáló gáz, vagy impulzus hegesztés alkalmazása, akkor ezek bejelölése esetén, a szükséges további paraméterek mezői is megjelennek.

Az utasítás elkészülte után a WPS lap elmenthető, valamint kinyomtatható. Lehetőség van a saját lógó importálására is.

A szoftver német partnerünk fejlesztése és tulajdona, amelyet átengedett nekünk magyar nyelvre fordításra és magyar nyelven való forgalmazásra. Mi úgy döntöttünk, hogy ezt ingyenesen bocsátjuk egy CD-n az érdeklődők rendelkezésére és segítünk az installálásban, valamint személyesen bemutatjuk a működését.

WPS készítő szoftver igényléshez

vegye fel velünk a kapcsolatot itt:

 

WPS MAKER 2ÚJ FEJLESZTÉSŰ WPS KÉSZÍTŐ SZOFTVER

Az új WPS Maker 2 nem az előző verzió (WPS Maker) továbbfejlesztése: a programkód teljesen új! WYSWIYG alapú kezelés, és számos új opció került beépítésre, valamint a vonatkozó szabványok legfrissebb kiadásait vette figyelembe a fejlesztő.

A WPS Maker 2 vonatkozó szabványoknak (EN 1090; ívhegesztés: EN ISO 15609-1) megfelelő WPS előállítását a lehető legnagyobb mértékben megkönnyíti. Kezelése rendkívül egyszerű, tudása mégis terjedelmes. Saját (de bővíthető) adatbázisokkal rendelkezik, amelyek tartalmazzák az alapanyagokat, hegesztőanyagokat, hegesztőgázokat, volfrámelektródákat.

 

A legújabb 2.1-es verzió a következő nyelveken használható: magyar, angol, német, horvát, bosnyák, cseh, spanyol, francia, olasz, portugál, román, orosz, szlovák, svéd, török. PDF dokumentumok akár közvetlenül a WPS Maker 2-ből előállíthatók. Az egyes kötéstípusok (tompa-, sarok-, perem-, átlapolt kötés, stb) dinamikusan előállíthatók: az egyes beadott paraméterekből azonnal és mérethűen jelenik meg az előkészített alapanyagok, és a létrehozandó kötés ábrája. A felépítendő (esetleg többsoros) kötés szintén tetszés szerint rajzolható.

 

Újdonságok:

 • A program képes dxf formátum (CAD) importálására és kezelésére, így majdnem az összes CAD program file-formátumát képes használni és szerkeszteni, illetve a CAD programok is használhatják a WPS Maker 2-ben készült file-okat. Természetesen egyéb képformátumok is használhatók: jpg, bmp, gif.
 • Az üres (nem kitöltött) rubrikák gombnyomásra megjeleníthetők, így nem maradhat ki egyetlen fontos információ sem.
 • Állítható a betűméret nagysága.
 • A program az adott eljárásnak megfelelő hőbevitelt számolja, így a WPS lapokon nem a vonalenergia jelenik meg hanem a hőbevitel.
 • Menthető saját minta WPS (a folyamatosan használt rubrika elnevezésekkel, logóval, stb.)
 • Akár minden sorhoz adhatunk meg külön hegesztési pozíciót.
 • 123-as eljáráshoz megadhatunk több huzalt, akár eltérő paraméterekkel.
 • Több mint 1.200 féle alapanyagot tárol a program alapvetően, amely adatbázis tovább bővíthető.
 • Felhasználhatók az előző verziójú WPS Maker-rel készült WPS-ek.
 • Letölthetők előre elkészített (jelenleg ~60 db) WPS lap file-ok.
 • Folyamatosan érhetők el frissítések.
 • A DraftSight® program segítségével tovább bővíthetők a lehetőségek.

WPS készítő szoftver igényléshez

vegye fel velünk a kapcsolatot itt:

 

 

BESZÉLGESSÜNK!

 

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat
bármelyik termékünkre. Munkatársaink 1 munkanapon belül
felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Az ingyenes WPS készítő szoftverünket is
ezen az űrlapon igényelheti.

 

HEGPONT Kft, 2360 Gyál
Kőrösi út 49.
Központi telefonszám: (06 29) 75 15 36
E-mail: info@hegpont.hu

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.