CARBO-WELD GmbH (Németország, Korschenbroich)

carb
1977 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz a CARBO-WELD bevonatos elektródákat és porbeles huzalokat. A cég vezetésében a tulajdonos több mint 30 éves, a hegesztőanyag területen szerzett tapasztalattal vesz részt. A CARBO-WELD folyamatos fejlesztéssel, kitűnő minőséggel és a speciális termékek nagy választékával, széleskörű ismeretekkel rendelkező alkalmazástechnikai munkatársakkal áll a felhasználók rendelkezésére. A teljes termékkör: bevont elektródák, porbeles és tömör huzalok, AWI pálcák, forrasztó anyagok minden alapanyaghoz, kötő- és felrakó hegesztési feladatokhoz.

További információk: www.carboweld.com

 

 

ITW Welding GmbH & CO KG (Németország, Altleiningen)

A Drahtzug Stein cég két, a hegesztéstechnika területén nagyon fontos szabadalmaztatott fejlesztéssel írta be nevét a hegesztéstechnika nagykönyvébe. 1964-ben fejlesztették ki a zárt, csőkeresztmetszetű porbeles huzalt és gyártási technológiáját, valamint (környezetvédelmi okokból) 1975-ben szabadalmaztatták a huzalok tekercseléséhez azóta is használt un. drótkosarat (Korbspule). A cég legfontosabb termékcsoportja zárt csőkeresztmetszetű porbeles hegesztőhuzalok (fémpor, rutilos és bázikus töltet) védőgázos és fedettívű hegesztéshez, fedőporok, valamint tömör hegesztőhuzalok (védőgázos és fedettívű hegesztéshez). A kötőhegesztéshez használatos hegesztőanyagokon kívül igen széles kínálattal rendelkeznek a felrakó hegesztőanyagok tekintetében is (önvédő és védőgázas eljárásokhoz). 2013-tól az ITW égisze alatt változatlanul magas színvonalú körülmények között gyártják a MEGAFIL és egyéb huzalokat.

További információk: http://www.megafil.de/

 

 

DRATEC GmbH (Németország, Krefeld, Remseck)

dra 
A Dratec GmbH-t 1983-ban alapították hegesztő huzalok és pálcák kikészítésére, csomagolására. Az összes nagy európai gyártóval való együttműködésben, kitűnő berendezésekkel és nagyon motivált csapattal végzik tevékenységüket. A legszigorúbb minőségi követelmények mellett a cég fő erőssége a rugalmasság, és a rendkívül széles gyártmánypaletta. A termékek között megtalálható az alacsonyan és erősen ötvözött huzalok és pálcák teljes választéka, a rozsdamentes porbeles huzalok és a nikkel-, réz-, magnézium-, titánbázisú ötvözetek is.

További információk: www.dratec.de

 

 

MIG WELD (Franciaország, Longvic)

mig

A MIG WELD az alumínium huzalok és az AWI pálcák specialistája, termékei a kitűnő minőség mellett rendkívül jó huzal-előtolási tulajdonságukkal és nagy felületi tisztaságukkal tűnnek ki, amelynek következtében a csökken füstképződés és így a munkahelyek terhelése is. Termékkörükbe tartozik az alumínium hegesztőanyagokon kívül a rézbázisú hegesztőhuzalok és pálcák széles választéka, valamint az ívforrasztás huzalválasztéka. ~120 tonnás raktárkészlet biztosítja a folyamatos, gyors kiszolgálást. Tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésre a hegesztési feladatok megoldásának segítésében.

További információk: www.mig-weld.eu

 

 

WDI-Westfälische Drahtindustrie GmbH (Németország, Hamm, Rothenburg)

wd

A WDI jogelődei tevékenységüket a huzalgyártás területén 1856-ban kezdték, 1890-től rövid megszakítással (Krupp/Klöckner, 1964-1987) Westfälische Drahtindustrie néven, mint Németország és Európa egyik vezető huzalgyártója, majd hegesztő huzalgyártója tevékenykedik. Németországban 11 gyárában gyárt huzalt, ebből kettőben hegesztőhuzalt. Termékkörébe a huzalokon kívül fényesacél, szerkezeti acél és drótkötél gyártmányok tartoznak. A hegesztő huzal területen ötvözetlen és alacsonyan ötvözött, növelt szilárdságú védőgázos és fedettívű huzalok alkotják a gyártmány palettát. Normál tekercstől a hordós és egyéb szabványosított nagytekercsig a legkülönbözőbb kiviteli formában szállítanak.

További információk: www.wdi.de

 

 

SBI Produktion techn. Anlagen GmbH. (Ausztria, Hollabrunn)

s

Az SBI egy fiatal, dinamikus, innovatív vállalkozás, amelyik a plazmaívtechnológia és műanyag extrudálás területén fejleszt és gyárt berendezéseket. Az SBI a plazmaívhegesztés területén foglalkozik a “hagyományos” plazmaívhegesztéssel és az általuk szabadalmaztatott plazma-ívponthegesztéssel. A plazma-ívponthegesztés egyoldali hozzáférést igénylő hegesztett pontok készítését teszi lehetővé, ezzel új lehetőségek sorát nyitva a ponthegesztési eljárásnak.

További információk: www.sbi.at

 

 

Orbitalum Tools GmbH (Németország, Singen)

oo

Az egykori Orbimatic céget a két alapító 1990-ben, sok éves az orbitális hegesztés területén szerzett gyakorlatukra és szakmai tapasztalataikra alapozva hozta létre. Sok innovatív megoldással, az elektrotechnika és a programozás legújabb eredményeit is felhasználva új gépcsaládot fejlesztettek ki. A mára Orbitalim Tools néven működő cég a legmodernebbül programozható kompakt áramforrásokhoz zárt (kazettás), és nyitott hideghuzalos hegesztőfejeket, valamint cső-csőfal hegesztőfejeket a számos kiegészítő berendezésekkel és csővég megmunkáló gépekkel kompletten ajánlja a felhasználóknak. Az orbitális hegesztési feladatokat nagy tapasztalatokkal bíró szakemberek munkája segíti.

További információk: http://www.orbitalum.de

 

 

MAIJA Frästechnik GmbH (Németország, Ennepetal)

oo

A MAIJA Frästechnik GmbH nagyteljesítményű forgácsolószerszámokat fejleszt illetve gyárt Németországban. Főleg a fémmegmunkáló üzemeket (vizijármű-, vasúti szerelvénygyártás, öntőüzemek, stb.) látja el forgácsolószerszámokkal, döntően Európában. A kézi sarokköszörűvel való marás ötlete 1995-ben merült fel az ötletgazda cégvezetőben. Az alumíniumhoz alkalmas keményfém tárcsamarót 2000-ben szabadalmaztatta. A különböző feladatokhoz fejlesztett eltérő tárcsamaró kivitelek mindig a felhasználókkal közös munkában születnek. A MAIJA tárcsamarók nagy sebességű terjedése napjainkban is zajlik – köszönhetően számos előnyüknek.

További információk: http://www.maija-fraestechnik.de/

 

 

P + M Schweisstechnik GmbH (Németország, Holdorf)

pm

A társaságot 1990-ben alapították hegesztőgépek és vágógépek szakkereskedéseként. 1993-ban bővült ki a termékválaszték a járatos plazmavágó pisztolyok kopóalkatrészeinek szállításával. Jelenleg a több, mint 100 000 darabos raktárkészlettel nagy rugalmassággal és gyorsan tudja a kopóalkatrész igényeket a cég kielégíteni. A kitűnő minőségű utángyártott alkatrészek kisebb költséggel biztosítják a megszokott vágási minőséget és élettartamot.

További információk: www.pm-schweisstechnik.de