Ingyenes WPS készítő szoftver

>>> WPS Maker 2: Teljesen új fejlesztésű WPS készítő szoftver

>>> WPS Maker 1: Ingyenes WPS készítő szoftver

 

A hegesztési utasítások készítése minden hegesztési felelős feladatai között megtalálható. A jó hegesztési utasítás előállításához sok elméleti ismeret és nagy gyakorlati tapasztalat szükséges. Mindezek birtokában is a WPS lapok tartalmilag korrekt, megjelenésében igényes elkészítése sok munkát igényel. Ebben szeretnénk ingyenesen elérhető szoftverünkkel Önöknek segíteni.

 

2     3

 

A WPS készítő szoftver az utasítás elkészítésének minden lépésénél támogatja a tökéletes dokumentum elkészítését. Az Office csomaghoz hasonlóan az első lépéstől kezdődően közvetlenül a dokumentumban dolgozik és minden adatbeadás azonnal ellenőrizhető.

A WPS lap fejlécén minden szükséges adat megtalálható, ami a hegesztési utasítás dokumentum jellegéhez szükséges. Itt választhatók ki az alapanyagok (4 688 acél és 227 alumínium típus), hegesztési pozíció, a varrat előkészítés megmunkálási, tisztítási módja és az előmelegítési és a közbenső hőmérséklet.

A varratalak rajza az adatok beadásával automatikusan megjelenik és minden adatváltoztatásra közvetlenül módosul. Így szemléletesen alakítható ki az optimális varratalak, minden esetleges téves adatmegadás azonnal szembeötlő és korrigálható. Minden varratfajta kiválasztható. A tompa- és sarokvarratokon belül az összes leélezési forma kialakítható, oldalanként különböző leélezési adatokkal, eltérő lemezvastagságokkal, fürdő biztosítással is.

 

4     5

 

Az egyes varratsorokhoz egy listából választhatunk hegesztő eljárást, amelyben az összes használatos ömlesztő hegesztési eljárás megtalálható. Az eljárás megválasztásával megjelennek az eljárás specifikus paraméterei is. Ha egy eljárásnál kiegészítő lehetőségek is vannak, például formáló gáz, vagy impulzus hegesztés alkalmazása, akkor ezek bejelölése esetén, a szükséges további paraméterek mezői is megjelennek.

Az utasítás elkészülte után a WPS lap elmenthető, valamint kinyomtatható. Lehetőség van a saját lógó importálására is.

A szoftver német partnerünk fejlesztése és tulajdona, amelyet átengedett nekünk magyar nyelvre fordításra és magyar nyelven való forgalmazásra. Mi úgy döntöttünk, hogy ezt ingyenesen bocsátjuk egy CD-n az érdeklődők rendelkezésére és segítünk az installálásban, valamint személyesen bemutatjuk a működését.

 

Ez az – ingyenes – szoftver, az Ön számítógépéről sem hiányozhat.

Várjuk jelentkezését !

Az új fejlesztés: WPS Maker 2 !